Drob din piept de pui si ciuperci

de elena1988 in Pui, 18 Feb 2011 | 12763 vizualizari

 

Drobul iese foarte bun daca puneti usturoi verde si ceapa verde, eu negasind ceapa verde si usturoi verde, am pus ceapa uscata, a iesit bun si asa, mi-e imi place foarte mult drobul asa, nu imi place drobul din miel sau organe.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 cutie de ciuperci
  • 2 legaturi de marar
  • condimente pentru drob de la fucks
  • 3 oua
  • 1 ceapa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob din piept de pui si ciuperci:

Pieptul de pui il fierbem. Dupa ce l-am fiert il amestecam cu ciupercile din cutie, mararul tocat, ceapa tocata si ea si le dam prin masina de tocat, apoi amestecam cu plicul de condimente de drob. Adaugam ouale batute, asezam compozitia intr-o tava de yena si dam la cutor pana se rumeneste putin deasupra si in parti.

Este foarte bun  si se papa cu ridichi mici.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob din piept de pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

elena1988 1

24.02.2011, 10:16

kamy

elena1988 1

24.02.2011, 10:16

va invit sa papati cat vreti

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 21:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Taietei chinezesti cu pui si trei feluri de ciuperci